2020

Lääänge sedan jag hörde av mig!

Livet blir inte alltid som man tänkt sig. Jag hade tänkt att driva Skedhults Golfrestaurang även denna säsongen, men då jag inte kan vrida mig ut och in och få till mer timmar per dygn så kom styrelsen och jag inte övverens så mitt val blev då att säga upp mig!

Kommer sakna alla kunder som man träffade mer eller mindre dagligen men har min catering kvar så hoppas att jag kommer träffa er där:-)

Mellan 5/2 – 5/3 har jag dock semester och har inte möjlighet att ta några beställningar men efter det är ni varmt välkomna åter!

Kramar

Malin

Halva säsongen…

Oj vad tiden springer iväg! Kan inte fatta att halva säsongen redan är avklarad… Vi har haft ett bra golfväder men kanske lite tråkigt semesterväder för övriga

🙂

Nu till helgen som kommer, fredag och lördag, tycker jag att ni alla ska ta möjligheten att komma ut till oss och titta när Smålands elit spelar! Banan är avstängd för allmänheten men att få se de bästa spela är roligt även för dig som normalt inte spelar eller är intresserad av golf! Självklart håller vi kafé och restaurangen öppen om du blir sugen på något ätbart

På tal om ätbart så ingår det frukost efter vår morgonyoga den 28 jul med start 8:00. DÅ väcker vi våra kroppar med behaglig yoga till naturens underbara vykort, vid dåligt väder är vi inne, och efter det intar vi frukost tillsammans. Allt för endast 100 kr/pers. Anmälan till 072-3228911 eller skedhultgolfrestaurang@hotmail.com. Välkomna!

Student, fest och midsommar…

Hej igen!

Hur kommer det sig att dagarna på våren går mycket fortare än på hösten? Kan det bero på allt kul som händer då? Student, avslutningar, kalas, bröllop och den svenskaste av alla högtider midsommar? Just nu är jag fullbokad då det gäller catering fram tills just midsommar, men är du intresserad av att göra en beställning hör av dig i alla fall, det kan alltid blivit en avbokning vem vet…

Den 14/6 har vi tillsammans med golfklubben en AW. Vill man kan man spela golftävling (9 hål) innan man kommer upp till oss och äter vår tapas, dricker gott och hänger med trevligt folk. Vill man inte spela golf kommer man direkt till oss 😉 Hur du kommer in till stan igen? Inga problem, vi har ordnat taxiskjuts för 50 kr/pers in till stan ett par ggr under kvällen, så nu kan alla vara med och ha roligt!

Skrev ju att jag skulle uppdatera öppettiderna i förra inlägget och här kommer dem:

Må – Tor 9-18

Fre 9-16 (om vi inte har ngt spec som den 14/6 osv)

Lö-Sö 9-18

Vi har öppet hela sommaren, dock stänger vi midsommarafton och midsommardagen.

Kram Malin

Problem med hemsidan…

Nu har vår sida varit igång ett tag och det är så roligt att se att så många av er hittat hit! Just nu ska jag dock erkänna att jag har lite problem med att lägga ut dagens lunch, men support på g så snart ska det vara åtgärdat hoppas jag! Undrar du något så ring gärna oss.072-3228911

Några av er har hört av er ang våra öppettider. Ni hittar dem under fliken ”OM”. Under april månad har vi öppet måndag-söndag kl 9:00-15:00 och från och med maj kommer tiderna att utökas. Återkommer senare om det.

Skärtorsdagen hade vi Ehrling ”Elvis” Lundberg här på AW, det var en trevlig kväll med goa människor och härlig atmosfär ihop. Hoppas att just Du kommer nästa gång vi har AW.

Kramar

Malin med personal

Hej och välkommen!

Nu har vi äntligen vår nya hemsida klar! Som vi har längtat och planerat och nu känns det så bra.
Matlådan är mitt (Malin) företag som har funnits sedan 1 april 2015, nej inget skämt;-… Det började med kroppkakor till goda vänner, ännu fler kroppkakor och på den vägen är det. Kroppkakor finns än idag med på vår meny och går bra att beställa.
Vår ambition är att ni ska vara nöjda med både maten och servicen, vi tillverkar maten enligt livsmedelsverkets regler och med svenska råvaror så långt det går.
Hos oss kan ni beställa middagar, pajer, smörgåstårtor, desserter, smörgåsar, bufféer, serveringshjälp, utkörning mm mm.
Ni kan även hyra porslin och div utrustning hos oss till bra priser.
Då vi gör mycket specialbeställningar tveka inte att höra av er, vi löser det mesta. Självklart innehar vi F-skattesedel och fullständiga rättigheter!
Varmt välkomna till oss