Halva säsongen…

Oj vad tiden springer iväg! Kan inte fatta att halva säsongen redan är avklarad… Vi har haft ett bra golfväder men kanske lite tråkigt semesterväder för övriga

🙂

Nu till helgen som kommer, fredag och lördag, tycker jag att ni alla ska ta möjligheten att komma ut till oss och titta när Smålands elit spelar! Banan är avstängd för allmänheten men att få se de bästa spela är roligt även för dig som normalt inte spelar eller är intresserad av golf! Självklart håller vi kafé och restaurangen öppen om du blir sugen på något ätbart

På tal om ätbart så ingår det frukost efter vår morgonyoga den 28 jul med start 8:00. DÅ väcker vi våra kroppar med behaglig yoga till naturens underbara vykort, vid dåligt väder är vi inne, och efter det intar vi frukost tillsammans. Allt för endast 100 kr/pers. Anmälan till 072-3228911 eller skedhultgolfrestaurang@hotmail.com. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: