Student, fest och midsommar…

Hej igen!

Hur kommer det sig att dagarna på våren går mycket fortare än på hösten? Kan det bero på allt kul som händer då? Student, avslutningar, kalas, bröllop och den svenskaste av alla högtider midsommar? Just nu är jag fullbokad då det gäller catering fram tills just midsommar, men är du intresserad av att göra en beställning hör av dig i alla fall, det kan alltid blivit en avbokning vem vet…

Den 14/6 har vi tillsammans med golfklubben en AW. Vill man kan man spela golftävling (9 hål) innan man kommer upp till oss och äter vår tapas, dricker gott och hänger med trevligt folk. Vill man inte spela golf kommer man direkt till oss 😉 Hur du kommer in till stan igen? Inga problem, vi har ordnat taxiskjuts för 50 kr/pers in till stan ett par ggr under kvällen, så nu kan alla vara med och ha roligt!

Skrev ju att jag skulle uppdatera öppettiderna i förra inlägget och här kommer dem:

Må – Tor 9-18

Fre 9-16 (om vi inte har ngt spec som den 14/6 osv)

Lö-Sö 9-18

Vi har öppet hela sommaren, dock stänger vi midsommarafton och midsommardagen.

Kram Malin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: